top of page

Izmaiņas decembrī plānotajos koncertos

Latvijā pagarinātā ārkārtas stāvokļa dēļ, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris ir viesis izmaiņas ieplānotājā decembra koncertprogrammā:


1) 11. decembra koncerts “LNSO, ŠŪBERTS UN PERTS” tiek atcelts. LNSO paredz šo programmu īstenot nākamajā sezonā, jauno koncerta datumu izziņojot 2021./2022. gada sezonas sākumā.

2) 17. decembra koncerts “Simfoniskais hits ar Goran Gora. Sibēliusa sestā un Dārziņa “Melanholiskais valsis”” tiek pārcelts uz 2021. gada 21. aprīli. Koncerta biļešu īpašniekiem biļetes būs derīgas jaunajā koncerta datumā.

3) “LNSO Vecgada koncerti” 29. un 30. decembrī tiek atcelti.


Par nenotikušajiem koncertiem “LNSO, Šūberts un Perts”, kā arī “LNSO Vecgada koncertiem” klausītājiem tiks atdota nauda. Visiem, kas biļetes iegādājušies “Biļešu paradīzes” mājaslapā, nauda tiks atdota automātiski kontā, no kura iegādātas biļetes. Ja koncerta biļete iegādāta klātienē “Biļešu paradīzes” vai Lielās ģildes kasē, naudu iespējams saņemt, vēršoties “Biļešu paradīzes” kasēs. Informāciju par kases atrašanās vietām un darba laikeim var atrast šeit: https://www.bilesuparadize.lv/lv/shops.

90 views
bottom of page