top of page

ATCELTS UN PĀRCELTS "LNSO, DVORŽĀKA ČELLKONCERTS UN SIBĒLIUSA PIEKTĀ"

Ar šodienu uzsākam biļešu atdošanu koncertam "LNSO, Dvoržāka čellkoncerts un Sibēliusa Piektā", ko sākotnēji tika plānots atskaņot 2020. gada 8. maijā un kas bija iekļauts "LNSO pavasara abonementā 2020".

Pandēmijas sāgas rezultātā vienīgais veids, kā saglabāt ideju un atskaņot šo koncertu, bija nodot tā rīkošanu mūsu labiem draugiem - koncertzālei "Cēsis".

Tas lieliski iederas cēsnieku rīkotajā festivālā "Čello Cēsis", ar kura programmu mēs laipni aicinām iepazīties, spiežot šeit.

Kas nozīmē, ka ir jauns organizators un jauna koncerta norises vieta, attiecīgi no LNSO repertuāra šis koncerts tiek pasludināts kā atcelts un nauda tiek atgriezta biļešu īpašniekiem.

Jaunais, bet identiskais koncerts Cēsīs notiks piektdien, 2021. gada 24. septembrī, plkst. 19:00. Šodien (31. jūlijā) tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz šo koncertu, un biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs vai mājaslapā.

Un tagad par visiem scenārijiem, ja Jūs esat koncerta biļetes vai "Pavasara abonementa 2020" īpašnieks.

  1. Ja Jūs iegādājāties biļeti(-es) uz koncertu "Biļešu paradīzes" mājaslapā, Jums pašiem nav nekas jādara, jo tuvākajās dienās "Biļešu paradīze" automātiski atskaitīs naudu atpakaļ Jūsu bankas kontā, ko izmantojāt, lai iegādātos biļeti(-es).

  2. Ja Jūs iegādājāties biļetes(-es) uz koncertu kādā no "Biļešu paradīzes" kasēm, varat doties uz jebkuru "Biļešu paradīzes" kasi, un tur Jums atdos naudu apmaiņā pret nopirkto koncertbiļeti.

  3. Ja Jūs esat iegādājies "LNSO pavasara abonementu 2020", ir 2 iespējas, kā mums atdot Jums 1/4 no abonementa vērtības: a) Jūs atnākat uz Lielās ģildes kasi, lai aizpildītu iesniegumu par naudas atgriešanu fiziski; b) Jūs elektroniski aizpildāt iesniegumu, kurš jāparaksta ar elektronisko parakstu un jāiesūta uz lnso@lnso.lv, iesniegumam jāpievieno bilde ar abonementa biļeti, kurā skaidri redzams biļetes numurs. Lai saņemtu iesnieguma elektronisko formu, lūdzam rakstīt uz e-adresi lnso@lnso.lv

Ja Jums ir jebkādi jautājumi par biļešu atdošanas procesu vai par atcelto un pārcelto koncertu, lūdzu, sazinieties ar mums, zvanot mūsu brīnišķīgajai kasierei Ilgai uz Lielās ģildes kasi (+371) 67213643 (darba laiks: P. - Pie., 12:00 - 18:00) vai rakstot uz LNSO biroja e-pasta adresi lnso@lnso.lv.

94 views
bottom of page