top of page

#ceļāuzvasarnīcu – LNSO iniciatīva iepazīt Latvijas skaistākās vietas

Jau vairākus gadus sasaistē ar vasaras festivālu “LNSO vasarnīca” Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) dodas ikgadējā dažādu Latvijas reģionu ekspedīcijā ar nosaukumu #ceļāuzvasarnīcu. Tā ir LNSO iniciatīva, kuras mērķis ir iepazīt reģionus un to ļaudis, apskatīt dažas no skaistākajām vietām mūsu valstī un parādīt un mudināt tās apmeklēt arī citiem, satikt iedvesmojošus un enerģijas pilnus cilvēkus – savas zemes patriotus, kuri ikdienā izvēlas veicināt sava novada izaugsmi un attīstību.


2023. glnso-iesaka-vietas-ko-apskatit-gleznainaja-latgaleada vasarā LNSO komanda devās uz gleznaino Latgali Rēzeknes virzienā, jo festivāls “LNSO vasarnīca” norisināsies Latgales vēstniecībā GORS 19. un 20. augustā. Līvāni, Preiļi, Daugavpils, Krāslava. Dagda, Viļāni un pati Rēzekne; Cērpa un Rāznas ezers, katoļu dievnami, sinagogas, kultūras centri, parki un pilis – vien daži no ļoti, ļoti daudzajiem Latgales “dārgakmeņiem”. Un tādu tur netrūkst!


Ceļā devās LNSO diriģents Jānis Stafeckis, LNSO mūziķis Ainārs Paukšēns un mārketinga daļas pārstāvji – Asnate Siliņa un Baiba Santa Vanaga, kā arī fotogrāfs Jānis Porietis.


Foto: Jānis Porietis




15 views
bottom of page